TOMING trgovina, posredništvo, storitve | Podjetniška ulica 4, Trebnje

V podjetju Toming vam poleg vseh ostalih storitev ponujamo tudi možnost brezplačnega ogleda na vašem domu in primerjavo različnih vzorcev parketov.

Naročite brezplačen ogled na vašem domu!

Ste se morda znašli v dilemi o tem, kakšen parket bi izbrali za vašo hišo ali stanovanje? Želite, da se vaš novi parket ujema z barvnimi vzorci vašega pohištva? Z veseljem se bomo odzvali in vam pomagali z obiskom na vašem domu in primerjavo različnih vzorcev parketov.

V sklop brezplačnega ogleda na vašem domu vam ponujamo tudi ustrezno svetovanje glede izbire primernega prostora za parket, meritve vlažnosti v prostoru, kjer načrtujete polaganje parketa in preverjanje ostalih pogojev, ki morajo biti izpolnjeni, da se polaganje parketa lahko prične.Vzorce parketov vam predstavimo na domu

V kolikor niste prepričani o izbiri vašega novega parketa, nam dovolite, da vas obiščemo na vašem domu ali poslovnem prostoru, ter vam predstavimo različne vzorce parketov.


Ali je vsak parket primeren za vaš prostor?

Strokovno svetovanje glede primernosti parketa za posamezen prostor je tudi del naše ponudbe. Z veseljem vam bomo svetovali in vam priporočili najboljšo izbiro parketa za posamezen prostor.


Izmerimo prostor, preverimo vlago v podlagi in prostoru

Preden se polaganje parketa lahko prične, mora biti delovni prostor ustrezno pripravljen. Za vas bomo prostor izmerili in preverili vlago v prostoru, ki mora ustrezati normativom in ne sme odstopati od dovoljenega.


Brezplačna dostava parketa na vaš dom ali poslovni prostor

Izbrani parket vam bomo brezplačno dostavili na vaš dom oziroma vaš poslovni prostor.

Parket strokovno položimo po ugodni ceni

Izbrani parket strokovno položimo po zelo ugodnih cenah. V kolikor ste izbrali specifično vrsto parketa, bo morda potrebno večkratno lakiranje in brušenje (velja predvsem za lamelni in kant parket).

Montaža zaključnih letev

Po končanem polaganju parketa za vas namestimo tudi zaključne letve. Glede na naše dolgoletne izkušnje pri polaganju parketa vam tudi svetujemo, katere zaključne letve so za določeno vrsto parketa najustreznejša izbira.

Garancija 2 leta

Za parket, ki vam ga bomo dostavili in položili, vam nudimo 2 letno garancijo.

Masivni gotovi parket
masivni neobdelani parket
dvoslojni gotovi parket
kant parket

notranja vrata

V podjetju Toming vam nudimo različna
notranja vrata Lipbled po izjemnih cenah.
Preverite ponudbo!


Notranja vrata